Hvala vsem in vsakemu posebej za vse darove in pomoč, ki jo kot župljani nudite našemu župnijskemu občestvu.

Za obisk svetih maši je še naprej obvezen PCT, nošenje maske, razkuževanje rok in razdalja 1,5 m. Ob ponedeljkih, ob 17. uri je v župnišču priprava na zakramente uvajanja v krščansko vero – katehumenat. Lepo vabljeni!

V petek, 12. novembra, po večerni maši je srečanje svetopisemske skupine v Dominikovem domu. Lepo vabljeni, vsi, ki želite razmišljati o Božji besedi!

Mesec november je mesec spomina na naše rajne. Pri večerni maši ob ponedeljkih, sredah in petkih bomo skozi ves mesec november imenovali vaše rajne in zanje molili. Kdor želi lahko na mizici pod korom vzame kuverto, na listek napiše imena pokojnih in kuverto z priloženim prostovoljnim darom prinese v zakristijo. Vaše rajne bomo vključili v skupno molitev.

V nedeljo, 14. novembra, ob 10. uri bo družinska maša. Lepo vabljeni k maši skupaj starši in otroci!

Srečanje s celjskim škofom Maksimiljanom Matjažem, člani Župnijskega pastoralnega sveta in ostalimi verniki, ki si to želite ne bo v sredo 10. novembra, temveč 17. novembra, ob 18. uri v cerkvi. Govorili bomo o sinodalni poti Cerkve. Lepo vabljeni na to srečanje v čim večjem številu!

Ena izmed knjig SPSZ je tudi knjiga psalmov. Psalmi nas očarajo zaradi sveže in sočne govorice. Molivci in molivke pred Bogom izpovejo to, kar jih žuli ali navdihuje. Psalmi izražajo žalost, razočaranje, strah in zbujajo zaupanje, veselje in radost. Psalmi so torej odlična šola molitve. Lepo vabljeni k molitvi psalmov ali hvalnicam vsak dan ob, 7.30 v Dominikovo kapelo.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position