27 Jun, 2020

V ponedeljek je praznik apostola Petra in Pavla. To je dan, ko se duhovniki spominjajo dneva svojega duhovniškega posvečenja. Pri nas bo maši zvečer ob 19. uri za p. Manesa in p. Mirana. Lepo vabljeni k maši in molitvi zanju! Ob 10.uri bo maša v Žalcu.
Pater Viktor, župnik v Žalcu je v soboto, 21. junija hudo padel in si poškodoval glavo. Trenutno se nahaja v bolnišnici Celje na zdravljenju. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno, vendar bo njegovo okrevanje trajalo dlje časa. Molimo za njegovo zdravje.
Najlepša hvala vsem, ki ste na nedeljo bolnih in ostarelih ter na krstno nedeljo pripravljali pogostitev. S tem ste pokazali, da ste del našega župnijskega občestva, ki zna stopiti skupaj, kadar je to potrebno.
Zaključili smo z obnovitvenimi deli okolice Župnijskega doma in Dominikanskega samostana. Priporočamo se za pomoč pri kritju nastalih stroškov. Župnijski dom je tako postal za vse nas bolj prijeten. Še lepšo podobo pa bo dobil v mesecu juliju, ko bomo obnovili tudi fasado. Predvsem pa bodo njegove obnove na jesen veseli otroci, ko bodo ponovno prišli k verouku.
Naročniki Ognjišča pridite po novo številko v zakristijo.
Na nabiralniku pod krom vzemite nov Petrovški list.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position