5 Jan, 2021

Sv. maše z udeležbo vernikov so ponovno dovoljene od 4. 1. 2021 naprej, a pod pogoji, kot jih predpisuje vlada Republike Slovenije.

Sv. mašo lahko obišče 1 vernik ali ena družina istega gospodinjstva na 30 m2 površine cerkve, kar pomeni, da je v Petrovčah prostih 20 mest za eno mašo. Prosto mesto pomeni posameznika ali eno gospodinjstvo. Med delavniki se ne bo potrebno vnaprej prijavit za udeležbo pri sv. maši, za praznike in nedelje pa se je potrebno prijaviti župniku po telefonu z SMS ali klicem (041 437 145)  ali na e-mail: dominikanci.petrovce@rkc.si  Predpisi so namreč s strani vlade RS in smo podvrženi tudi inšpekcijskim kontrolam.

Starejšim in rizičnim osebam je še naprej odsvetovan obisk sv. maše. Maše bodo še naprej prenašane redno preko spleta. Molimo, da se bo situacija toliko umirila, da se bomo tudi sv. maš lahko udeleževali brez omejitev.

To je: uporaba mask, razkuževanje rok, distanca ter 1 vernik ali 1 gospodinjstvo na 30 m2. Sv. maše bodo po urniku, kot je objavljen v oznanilih in Petrovškem listu.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position