Danes je v baziliki Lurške Matere Božje v Brestanici srečanje bolnih, invalidov in starejših. Od 14.00 je zbiranje, priložnost za sveto spoved in molitev, ob 15.00 pa sveta maša z bolniškim maziljenjem in blagoslovom z Najsvetejšim. Lepo vabljeni!

V torek, ob 20. uri je v župnišču  srečanje organizacijske skupine za družinsko katehezo.

V nedeljo, 8. septembra je praznik Rojstva Device Marije – mali šmaren. Pri nas je romarski shod z nedeljskim sporedom maš, ob 8. in 10. uri. Častilci Petrovške matere Božje lepo vabljeni!

V ponedeljek, 9. septembra je začetek veroučnega leta. Starše, ki so vpisali svojega otroka v prvi razred in ga dali krstiti, lepo prosimo, da se oglasijo v župnišču in ga vpišejo k verouku, saj so pri krstu obljubili, da bodo svojega otroka vzgajali v veri in pošiljali k verouku.  Spored verouka za vse razrede bomo objavili v tednu, ki je pred nami.

V mesecu septembru krasita cerkev Maja Friedrich in Jelko Hrustel.

Slovenska karitas je začela z dobrodelno akcijo Za srce Afrike in Kupim kozo. Z zbranimi sredstvi pomagajo pri gradnji šol, zdravstvenih domov, vodnjakov in nakupu hrane za podhranjene otroke. Na mizici pod korom so na voljo zgibanke in letaki v ta namen.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position