12 Sep, 2021

V soboto je vseslovensko srečanje mladih v Stični. Začetek srečanja bo ob 10. uri in traja zvečer do 10.ure.

Gospod Tone Šeruga, duhovni pomočnik v Petrovčah do nadaljnjega ne bo mogel spovedovati. Razlog je v poslabšanju njegovega zdravstvenega stanja in ker spada v rizično skupino. Gospod Tone nas prosi: »Naj z veliko vero in ljubeznijo skupaj prosimo Petrovško Marijo, da bomo mogli spolniti božjo voljo in čim prej zaživeti normalno človeško življenje ob trdnejših medčloveških odnosih«. Župljani gospodu Tonetu želimo čim prejšnje okrevanje in vrnitev!

Pater Viktor Arh, oskrbovanec Doma starejših na Polzeli bo g. Toneta nadomeščal v spovednici, ob nedeljah pri sv. maši ob 10. uri. Zaradi slabih epidemioloških razmer bo spovedovanje v kapeli Dominikovega doma. Lepo vabljeni k spovedi v Dominikovo kapelo!

Začeli smo z rednim veroukom. Vse otroke in njihove starše lepo vabimo naj skupaj redno prihajajo k nedeljski sveti maši!

Na srečanju s starši prvega in drugega razreda smo se dogovorili, da bo verouk za prvi in drugi razred, ob petkih, ob 16.uri. Med veroukom bo pater Vanči imel s starši pogovor, ob kavi in druženju. Starši, lepo vabljeni!

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position