25 Sep, 2022

V torek, ob 20. uri je srečanje zakonske skupine v Dominikovem domu.

V sredo po večerni maši bo zadnje srečanje ŽPS-a v sedanji zasedbi. Na srečanje so vabljeni vsi dosedanji člani. Vse tiste člane, ki ne želijo več biti v ŽPS-u  pa lepo prosimo, da poiščejo za zamenjavo novega člana za naslednja štiri leta.

Prihodnjo soboto romamo v Benetke. Na drugem avtobusu je še dvajset prostih mest. Če poznate koga, da želi romati z nami se še lahko prijavi do srede. Vse, ki ste se že prijavili na romanje pa lepo prosimo, da poravnate stroške. Odhod avtobusov bo ob 5. uri zjutraj iz ploščadi za cerkvijo. S seboj morate imeti veljavni osebni dokument. Bodite točni!

V soboto, 8. oktobra bo v Beltincih v Prekmurju tradicionalno srečanje Slovencev, Hrvatov in Madžarov. Molitveni program se bo začel ob 9. uri, ob 10. uri bo slovesna sveta maša, ki jo bo daroval Murskosoboški škof Peter Štumpf, po maši bo kratek kulturni program.

Po naročilu g. škofa celjske škofije dr. Maksimilijana Matjaža vas obveščamo, da lahko verniki, ki ste v delovnem razmerju 1 % svoje dohodnine namenite domači župniji. Formularje dobite v zakristiji. Se priporočamo!

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position