9 Okt, 2021

V torek goduje Maksimilijan Celjski, mučenec. Ta dan je tudi god našega celjskega škofa Maksimilijana. Priporočamo ga v molitev.

Naša zakonska skupina vabi na prvo srečanje, ki bo v sredo, 20. oktobra, ob 20. uri v Dominikovem domu. Lepo vabljeni vsi ki želite, da se nam pridružite in s svojo prisotnostjo in izkušnjami obogatite naša srečanja. Veseli vas bomo!

V mesecu oktobru dvajset minut pred večerno mašo v cerkvi molimo rožni venec za mir in slogo v slovenskem narodu. Lepo vabljeni k molitvi rožnega venca in sveti maši v čim večjem številu!

V soboto, 16. oktobra, ob 20. uri bo v stolnici v Celju slavilni večer z mašo za mlade. To bo tudi uvod v sinodo v slovenski cerkvi. Vabljeni vsi, ki si želite duhovno poživitev v stilu mlajše generacije!

V nedeljo, 17. 10. 2021, ob 15. uri bo v celjski stolnici sveta maša ob začetku sinode. Vabljeni so vsi duhovniki celjske škofije in po dva predstavnika iz vsake župnije!

To nedeljo bo zopet med nami spovednik g. Tone Šeruga. Gospod Tone predlaga, da vsi, ki želite ob nedeljah k sveti spovedi, da pridete v kapelo sv. Dominika. Imate pa tri možnosti: prvi, duhovni pogovor, drugič, duhovni pogovor z zakramentom svete spovedi ali pa samo sveto spoved. Dobrodošli torej, ob nedeljah in praznikih, od 9.30 do 10.30 ure v Dominikovi kapeli!

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position