Hvala vsem, ki ste p. Viktorja pospremili na njegovi poti k nebeškemu Očetu. V torek, 31. novembra, ob 18.30 uri bo v Žalcu osmina za patra Viktorja. Lepo vabljeni!
V sredo, 1. novembra je praznik Vseh svetih in spomin na mrtve. V Petrovčah bo maša ob 8. uri, v cerkvi sv. Kancijana v Žalcu bo maša, ob 14. 30 uri. Po maši bodo molitve pri križu in blagoslov grobov. Po blagoslovu grobov bo molitev rožnega venca v cerkvi sv. Kancijana na pokopališču za naše rajne. Lepo vabljeni k molitvi rožnega venca v čim večjem številu!
V zakristiji lahko nabavite nagrobne sveče. Denar, ki ga bomo zbrali od sveč je namenjen za sanacijo cerkvenih stavb od poplav.
V četrtek, 2. novembra je spomin vseh vernih rajnih. Maša bo ob 8. uri v cerkvi sv. Kancijana na pokopališču v Žalcu.
V mesecu novembru sprejemamo naročila za maše za vaše rajne. Na mizici pod korom so kuverte v katere napišete imena vaših rajnih in jo oddate v zakristiji. Po namenu vaših rajnih bomo maševali v mesecu novembru, ob ponedeljkih, sredah in petkih zvečer ob 18. uri. Prav tako bomo zanje molili rožni venec.
Prihodna nedelja je zahvalna. Bogu se bomo zahvalili za vse prejete dobrote v tem letu. Nabirka te nedelje je namenjena za kritje stroškov sanacije cerkve in samostana od poplave.
V nedeljo 19. novembra bo pri maši ob 10. uri srečanje zakoncev jubilantov. Po maši bo druženje na ploščadi za cerkvijo. Zaradi lažje priprave prosimo, da se zakonci jubilanti na srečanje prijavijo do srede 15. novembra.
Zaradi slabega obiska bomo ukinili ob sobotah mašo z veljavnostjo za nedeljo. Ob sobotah bo odslej navadna maša, ob 18. uri v Dominikovem domu. Hvala za razumevanje!

Prišla je nova revija Ognjišča.

 

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position