22 Maj, 2021
BINKOŠTI
  • 08:00 - 09:00
  • 0€

V soboto popoldne je novoimenovani celjski škof Maksimilijan Matjaž pri Sv. Duhu v Celju pred nuncijem in duhovniki izpovedal vero. Prihodnjo nedeljo, ob treh popoldne pa bo v Gornjem Gradu posvečen za škofa.

Jutri so binkoštni. Tretji največji krščanski praznik.

V ponedeljek je binkoštni ponedeljek in praznik Marije, Pomočnice kristjanov, ki jo Slovenci kličemo Marija Pomagaj! Lepo vabljeni k večerni maši!

Ob nedeljah je znova priložnost za sveto spoved. Gospod Tone Šeruga bo za spoved na voljo vsako nedeljo ob pol desetih v Dominikovi kapeli, med deseto mašo pa v spovednici.

Hiša Dekanijske karitas Petrovče je potrebna obnove. Do sedaj smo zamenjali vsa okna in vhodna vrata. V mesecu juniju bomo naredili novo fasado, potem bo hiša karitas bolj prijazna za ljudi, ki prihajajo vanjo po pomoč. Stroški celotne obnove znašajo 27.000 €. Ker letos nismo mogli izvesti dobrodelnega koncerta »Z roko v roki«, se obračamo na vas za pomoč pri kritju stroškov obnove. Vaš dar lahko prinesete v zakristijo, v župnišče ali pa nakažete na naslov Dekanijska karitas Petrovče TRR: SI56 0400 1004 6521 868 s pripisom za »obnovo hiše karitas«. Iskrena hvala za vašo pomoč.

 

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position