7 Avg, 2021

Bliža se največji Marijin praznik – Marijino vnebovzetje. Naša cerkev že ni bila generalno očiščena odkar se je začela epidemija koronavirusa. Zato lepo prosim, če lahko pridete, v torek, 10 avgusta, ob 16. uri k čiščenju cerkve za Veliki šmaren.

V sredo, 11. avgusta po večerni maši je zaradi priprav na praznik Marijinega vnebovzetja sestanek ŽPS-a. Lepo vabljeni vsi člani!

Na praznik Marijinega vnebovzetja bodo maše: ob 6.30, 8.00, ob 10.00 bo maša na prostem, maševal bo upokojeni celjski škof Stanislav Lipovšek. Ob 12.00 uri bo maša za ostarele in bolne. Ob 19.00 bo maša na prostem. Maševal bo g. Martin Golob, župnik iz Grosuplja. Pri maši bo igrala slavilna glasbena skupina – Svetnik. Lepo vabljeni!

Na Marijin praznik po 10. maši bo blagoslov obnovljenih kipov ob cerkvi takoimenovanih Petrovških križev in hiše karitas.

Na predlog župnika župnije Petrovče in dekana Mirka Škofleka, je celjski škof Maksimilijan imenoval za nova ključarja naše župnijske cerkve Slavka Švaba in Janeza Slapšaka. Novoimenovanima ključarjema čestitamo! Srečku Klepeju in Tonetu Komeričkiju pa se lepo zahvaljujemo za dolgoletno prizadevno, zvesto in požrtvovalno opravljanje službe ključarja v naši župniji.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position