10 Sep, 2022

Hvala vam za prvonedeljski dar za potrebe naše župnije.
Hvala tudi vsem dobrim gospodinjam, ki so spekle pecivo za škofijski molitveni dan za duhovne poklice in članom ŽPS-a za postrežbo.
Začelo se je veroučno leto. Vse veroučence vabimo k rednem obisku verouka in nedeljske maše. Še vedno je nekaj staršev, ki so dali svojega otroka krstiti niso pa ga vpisali k verouku. Zato vabimo starše, da obljubo, ki so jo dali pri krstu tudi izpolnijo.
Zbor dekanov celjske škofije je na seji sprejel sklep, da se določi enotni priporočeni dar za katehezo za škofijo Celje. Ta dar znaša na veroučenca 20 € plus 15 € za učbenik, torej skupaj 35 €. Starše prosimo, da ta dar poravnajo ob začetku veroučnega leta
Po naročilu ekonoma in g. škofa celjske škofije dr. Maksimilijana Matjaža vas obveščamo, da lahko verniki, ki ste v delovnem razmerju 1 % svoje dohodnine namenite župniji. Izpolnjen obrazec, ki ga dobite na spletni strani ali v zakristiji pošljete na finančni urad Republike Slovenije v Celje.
V nedeljo, 16. oktobra bomo izbirali člane ŽPS, katerih mandat bo trajal 4 leta. Prosimo, da predlagate nove člane. Želimo si, da bi v novem štiriletnem mandatu ŽPS-a bili tudi mlajši člani.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position