15 Okt, 2017

V četrtek ob 18. uri je srečanje staršev birmancev v župnišču. Na srečanje naj pridejo vsi starši birmancev!
Mesec oktober je mesec rožnega venca. Lepo vabljeni k molitvi rožnega venca pol ure pred večerno mašo v čim večjem številu!

V petek, 20. oktobra, ob 20. uri bo v Dominikovem domu srečanje zakonske skupine. Vabljeni vsi, ki si želite izmenjati zakonske izkušnje!

V mesecu oktobru se pri sv. Jožefu v Celju začenja katehetsko pastoralna šola. Namen šole je izobraževati ljudi za pomoč v župnijski katehezi in pastoralnem delu. Ta šola vas pripravlja za oznanjevanje v katehezi z didaktičnimi, pedagoškimi in katehetskimi vsebinami. Več informacij dobite v zakristiji ali na spletni strani Škofije Celje.

Prihodnja nedelja je misijonska. Naslov letošnje misijonske nedelje je »Misijon v osrčju krščanske vere«. Papež Frančišek nas spominja, da ne moremo biti kristjani, ne da bi okoli sebe širili veselega oznanila Jezusovega evangelija. Evangelij ima notranjo moč, ki zdravi »krvaveče rane človeštva«. Ravno njim je namenjena misijonska nedelja in nabirka. Priporočamo se za vaš misijonski dar!

Srečanje ŽPS-a bo v sredo, 25. oktobra, ob 18.30, po večerni maši v župnišču. Vsi člani, lepo vabljeni k molitvi rožnega venca pred večerno mašo in na srečanje!

Župnija Petrovče vabi k ministriranju nove ministrante. Srečanje novih in starih ministrantov bo v soboto, 28. oktobra ob 10. uri v cerkvi. Lepo vabljeni vsi ministranti.

V ponedeljek, 23. oktobra, začenjamo z zamenjavo ogrevanja v cerkvi! Prispevek na družino znaša okvirno znaša 50 €.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position