15 Dec, 2019

3. ADVENTNA NEDELJA

 

V nedeljo, 15. decembra, ob 16. uri bo v Gasilskem domu v Drešinji vaši otvoritev in blagoslov 16. razstave jaslic Savinjske doline. Lepo vabljeni!

Vsem Petrovčanom predvsem pa članom ŽPS-a priporočamo, da v adventu vzamete sliko Petrovške Marije na svoj dom in ob njej molite!

Prihodnjo soboto ob 18. uri bo pri nas spokorno bogoslužje, ki mu bo sledila sveta maša. Po maši bo božično-novoletni koncert Majde in Marjana Petan ter sokoncert MePZ Forte iz Vojnika. Lepo vabljeni!

Otroci so pri verouku dobili Adventni koledar. Starši, preberite skupaj z njimi kakšno zgodbo, ki jih uvaja k obhajanju Jezusovega rojstva in spodbuja k dobrodelni akciji »Otroci za otroke«.

Otroci so pri verouku izdelovali božične voščilnice in Marijine podobe na lesu. Vse to lahko dobite na mizici pod korom. Zbrani denar je namenjen za Karitas.

Pri Založbi Znamenje iz Petrovč je izšla nova knjiga z naslovom: Vera kot sestavni del javnega življenja. Knjiga je namenjene vsem ljudem dobro volje, posebej pa kristjanom in vsem tistim, ki si zastavljajo vprašanja glede vere. Knjiga daje usmeritev, kako živeti vero v zasebnem in javnem življenju. Knjigo sem prevedel iz hrvaškega jezika in se dobi v zakristiji ali v župnišču. Cena je 10 €.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position