Nocoj bomo prestavili urne kazalce za eno uro naprej. Od prihodnjega tedna naprej bodo večerne maše med tednom ob 19. uri. V petek ob 18. 30 uri je križev pot. Lepo vabljeni!

Od nedelje 26. marca do sobote 1. aprila 2023 bo na radio Ognjišče radijski misijon. Misijonski nagovori bodo vsak dan, ob 11.15 uri in 17.00 uri. Ponovitev bo vsak večer med 22. in 24. uro. V času radijskega misijona bo v petek, 31. marca v naši cerkvi spovedni dan. Od 9. do 19. ure bodo za spoved na voljo dekanijski duhovniki.

V soboto, 1. aprila ob 19. uri bo spokorno bogoslužje.

Prihodna nedelja je cvetna nedelja. Blagoslov butar in zelenja bo petnajst minut pred deseto mašo zunaj cerkve. Največja in najmanjša butara bosta nagrajeni. Pod korom so oljčne vejice. Vaš prispevek je namenjen za Don Boskov mladinski center v Celju. Naročniki Ognjišča pridite po novo številko v zakristijo.

“Mama je edina oseba, ki nas nosi devet mesecev v svojem telesu, tri leta v svojem naročju in vedno v svojem srcu. Kakor roža brez sonca ne cveti, tudi nam živeti brez mame ni”, je nekdo zapisal. Drage mame, čestitam vam za materinski dan in vam želim, da lepo preživite ta konec tedna, v krogu svojih otrok in družin!

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position