4 Jun, 2023

Ker je jutri pri nas lepa nedelja maše ob 8. uri ne bo. Ob 9. uri bo procesija, po procesiji sv. maša po maši pa druženje za cerkvijo.

Zaradi napovedi slabega vremena bo popoldan ob 17. uri nogometna tekma med slovenskimi in hrvaškimi duhovniki v šolski telovadnici in ne v Dobriši vasi. Lepo vabljeni k navijanju.

Hvala vam za prvonedeljski dar za našo župnijo in cerkev.

V četrtek je praznik sv. Rešnjega telesa in krvi. Pri nas bodo dve maši, ob 8. in 19. uri. Lepo vabljeni!

V nedeljo, 11. junija je pri nas krstna nedelja, na katero so povabljeni starši in botri, ki so pri nas dali krstiti svoje otroke zadnjih pet let. Dobre gospodinje lepo prosimo, da spečejo pecivo za pogostitev po maši.

V nedeljo, 2. julija, ob 16. uri bo pri nas posvečenje našega diakona Draga Ferenceka za duhovnika in Miha Hilda iz Trbovelj za stalnega diakona. Vse farane prosimo, da se na ta dogodek pripravimo z molitvijo in zanj molimo, saj je Drago edini novomašnik, ki bo v tem letu posvečen v naši škofiji. Dominikanci se tega dogodka še posebej veselimo, saj je Drago prvi novomašnik dominikanec po 41. letih.

V Petrovčah bo letos Oratorij od 3. do 7.julija. Starši lahko svoje otroke prijavite na internetni strani Oratorij Petrovče.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position