29 Maj, 2021
SVETA TROJICA
  • 08:00 - 09:00
  • 0€

Na praznik Svete trojice ob treh popoldne pa bo v Gornjem Gradu posvečen za škofa dr. Maksimiljan Matjaž. Novega škofa priporočamo v molitev.

V ponedeljek je praznik Obiskanja Device Marije in god Petrovške matere Božje ter sklep šmarnic. Vabljeni zvečer ob 19. uri k sveti maši v čim večjem številu.

V četrtek je slovesni praznik Sv. Rešnjega telesa in krvi. Pri nas bodo maše ob 8. in 19. uri.

Prihodnja nedelja je pri nas lepa nedelja in zunanja slovesnost naše župnijske zavetnice. Slovesnost ob 10. uri bo vodil minorit pater Slavko Stermšek iz Ljubljane. Po maši bo kratka pogostitev za cerkvijo. Dobre gospodinje lepo prosimo, da bi napekle pecivo za to priložnost.

Ob nedeljah pri deseti maši bo znova priložnost za sveto spoved. Gospod Tone Šeruga in Karel Drofenik iz Doma sv. Jožef bosta za spoved na voljo vsako nedeljo. Eden bo med deseto mašo spovedoval v spovednici, drugi pa bo na voljo za pogovorno spoved v Dominikovi kapeli.

Naročniki pridite po novo številko Ognjišča v zakristijo.

Hvala gospe Vikici in Katarini iz Arje vasi za krašenje cerkve v mesecu maju. V mesecu juniju so za krašenje na vrsti Petrovče vzhod. Koordinatorka je ga. Zinka Kerčmar.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position