30 Maj, 2020
BINKOŠTI
  • 08:00 - 09:00
  • 0€

V ponedeljek je praznik Marije matere Cerkve. Pri nas je romarski shod z mašami, ob 8. in 19. uri. Lepo vabljeni! Tisti, ki želite k sveti spovedi morate priti vsaj pol ure pred mašo. Spoved bo možna v spovednem kabinetu v Dominikovem domu! Na voljo za spoved bo g. Tone iz Celja. Lahko pa me za spoved pokličete kadarkoli.
V ponedeljek je ob osmih zvečer srečanje zakonske skupine. Lepo vabljeni vsi člani. Lahko pa se skupini pridruži še kakšen nov zakonski par!
Birmo in prvo obhajilo smo zaradi koronavirusa prestavili na jesen. O datumu boste pravočasno obveščeni!
Pri samostanu, ki je hkrati Župnijski dom urejamo okolico. S tem želimo vašim otrokom olepšati prostor za obiskovanje verouka. Zamenjali bomo dotrajane tlakovce in asfaltirali, prav tako pa obnovili tudi fasadi, ki je začela pokati. Vsak vaš dar je dobrodošel.
Hvala tudi vsem, ki ste v četrtek pomagali pri čiščenju cerkve in prispevali pecivo za pogostitev za lepo nedeljo.
Od jutri naprej maske v cerkvi niso več obvezne, ampak priporočljive. Masko pa bodo morali še naprej nositi tisti, ki imajo kakršno bolezen.
Hvala vsem, ki v času epidemije niste pozabili na duhovnika in ste kljub razmeram, ki niso dovoljevala obiska nedeljske maše darovali za potrebe cerkve in župnije. Priporočam se za molitev!

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position