24 Dec, 2022

Na sveti večer, 24. decembra so pri nas maše ob 20.00 in 24.00 uri. Na božič so maše ob 8.00 in 10.00 uri

Pri nas lahko dobite betlehemsko lučko miru.

Na voljo je tudi zgoščenka Božična skrivnost, ki vsebuje 14 slovenskih in tujih božičnih pesmi, kjer imajo citre osrednjo vlogo. Zgoščenko so izdale sestre Neli in Karmen Zidar Kos iz Ponikve pri Žalcu. Ob nakupu zgoščenke je možen prenos MP3, se pravi na mobilnem telefonu, tablici ali avtomobilu preko Bluetooth povezave.

V ponedeljek je praznik sv. Štefana in dan samostojnosti. Maše bodo ob 10. uri in zvečer ob 18. uri. Pri deseti maši bo blagoslov vode in soli, po maši bo za cerkvijo blagoslov konj. Lepo vabljeni!

V torek je god sv. Janeza apostola in evangelista. Maša bo ob pol osmih zjutraj v kapeli. Pri maši bo blagoslov vina.

V petek je praznik sv. Družine. Maša bo ob 18. uri v cerkvi. Med mašo bo blagoslov otrok pri jaslicah. Starši pripeljite svoje otroke k blagoslovu.

V soboto je Silvestrovo. Maša ob zaključku leta bo ob 18. uri v cerkvi. Pridite, da se Bogu in Mariji zahvalimo za vse dobro, kar smo v tem letu prejeli.

Z blagoslovom domov in družin bomo začeli v sredo, 28. decembra.  Diakon Drago bo začel v Arji vasi p. Vanči pa v Dobriši vasi. Lepo bi bilo, da za blagoslov pripravite križ, blagoslovljeno vodo in svečo. Veselimo se srečanja z vami in se vam zahvaljujemo za vašo gostoljubnost.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position