19 Nov, 2022

To soboto in nedeljo ter prihodnji vikend bodo v cerkvi na razpolago adventni venci. Izdelali so jih naši veroučenci iz 6., 7., in 8., razreda. Otroci so darovali sveče in okraske, odrasli pa ste povabljeni k nakupu. Priporočen dar je 10 EUR. Zbrana sredstva so namenjena adventni akciji “Otroci za otroke”. Hvala za vaš dar.

Od 21. 11. do 27. 11. 2022 bo potekal teden Karitas. V tednu Karitas nas bo posebej nagovarjalo geslo: »Skupaj delajmo za dobro«. V sredo, 23. 11., ob 12. uri bo sveta maša za prostovoljce in sodelavce Karitas na Slomškovi Ponikvi. Zvečer ob 20. uri pa bo v dvorani Golovec v Celju 32. dobrodelni koncert Klic dobrote za pomoč družinam v stiski. Lepo vabljeni na romanje na Ponikvo in na koncert!

V petek, 25. 11., ob 16.30 uri bo v župnišču srečanje s prvoobhajanci in njihovimi starši. Tema srečanja je Advent in sveta spoved. Lepo vabljeni!

V soboto, 26. novembra ob 19.30 bo v kino dvorani Cineplexx v Celju predvajana premiera filma o blaženem Antonu Martinu Slomšku z naslovom Srečen bo čas. Film je navdihujoča zgodba o človeku, ki je poznal slovensko dušo in ji vdano posvetil vse svoje življenje. Za ogled filma je potrebna predhodna rezervacija na studio@siposh.com. Cena vstopnice je 5 €. Lepo vabljeni!

Prihodnja nedelja je prva adventna nedelja in nedelja Karitas. Dve tretjini nabirke je namenjeno za potrebe naše Karitas, ena tretjina pa za škofijsko Karitas. Se priporočamo za vaš velikodušni dar!

V ponedeljek, 5. decembra, ob 17. uri bo otroke v naši cerkvi obiskal Miklavž. Vstopnice so na voljo v zakristiji in pri verouku. Pohitite z nakupom vstopnic!

Na mizici pod korom vzemite nov Petrovški list. V zakristiji so na voljo Marijanski koledarji in Družinska pratika.  

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position