21 Jun, 2020

 

Od ponedeljka do petka bom na duhovnih vajah. Nadomeščal me bo duhovni pomočnik g. Tone.

V sredo, 24. junija je praznik, rojstvo Janeza Krstnika, Jezusovega predhodnika. Ta dan je tudi moj god. Priporočam se za molitev.

V četrtek je državni praznik, dan slovenske državnosti. Pridi je zjutraj ob pol osmih k maši in k molitvi za slogo in mir v naši državi.

Slovenski škofje so sklenili, da na predvečer praznika v sredo, 24. junija, ob 20. uri po vseh slovenskih cerkvah zvonimo z vsemi zvonovi 5 minut. Prosimo vas, da na ta dan izobesite slovensko zastavo.

Zaključili smo z ureditvijo okolice dominikanskega samostana in župnijskega doma. Za dobro opravljeno delo se zahvaljujem podjetju Interstar iz Štor, nadzornemu g. Iztoku Kučerju in vsem, ki ste kakorkoli pomagali. Iskrena hvala tudi vsem, ki ste z nasveti in s finančnimi sredstvi prispevali k obnovi.

Vabimo vas k nedeljskim mašam v večjem številu. S seboj pripeljite tudi otroke.

Od sedaj naprej imate možnost svete spovedi. V Fatimski kapeli se lahko s spovednikom pogovorite na štiri oči. Ta kapela velja za spovedni kabinet. Ostale spovednice pa so zaradi varnosti zaščitene z pleksi steklom. Prav pa je, da pridete k spovedi vsaj pol ure pred mašo.

 

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position