2 Jul, 2022

Od ponedeljka do petka bo pri nas potekal Oratorij. Med oratorijem bomo zelo veseli, če nam boste prinesli kakšno pecivo, sok ali sadje za malico. Že vnaprej iskrena hvala vsem staršem otrok, ki se bodo udeležili oratorija, za zaupanje in pomoč!

V torek je god Cirila in Metoda. Ciril in Metod sta slovanska apostola in sozavetnika Evrope.

Hvala vam za vaš prvonedeljski dar, ki je namenjen za potrebe naše župnije.

V petek je 22. obletnica smrti patra Mirana. Vabljeni k večerni maši, ko se ga bomo spomnili v svojih molitvah in se mu zahvalili za vse kar je storil za našo župnijo.

Hvala Zinki, Zlatku in Marjetki za krašenje cerkve v mesecu juniju. V mesecu juliju krasita cerkev Andreja Jelen in Majda Seražin.

Slovenski škofje so sklenili, da je od 1. septembra mašni dar 23 €. Maš nam še vedno primanjkuje. Priporočamo se na naročilo maš!

Zahvaljujem se vsem, ki ste pomagali pri organizaciji praznovanja 40. letnice moje duhovniške službe. Moje novo mašno geslo je bilo: »Duhovnik za Boga in ljudi«. Trudil sem se, da bi to geslo z Božjo in vašo pomočjo tudi uresničeval. Že 32 let živim in delam v petrovški župniji. Iskreno se zahvaljujem vsem Petrovčanom, ki ste mi stali ob strani, za vse molitve in pomoč pri pastoralnem delu. Brez vas, brez vaše pomoči in sodelovanja tega ne bi zmogel. Najlepša hvala za vse!

 

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position