29 Avg, 2021

Družine, ki še niste prispevale za obnovo fasade na hiši Karitas (50 €), lepo vabljeni, da to storite čimprej, ko bo v vaši moči.

Priporočamo se za naročilo maš!

Vsi, ki morete, lepo vabljeni k molitvi hvalnic s patrom Vančijem. Hvalnice se molijo vsak dan ob 7.30 v Dominikovi kapeli. Lepo vabljeni tudi v večjem številu k sveti maši med tednom!

Hvala cvetličarni Bernardi Kotnik za lepo okrasitev cerkve za praznik Marijinega vnebovzetja. Hvala tudi Stanki in Janezu za pomoč pri krašenju.

V mesecu septembru krasita cerkev Maja Friedrich in Jelko Hrustel iz Levca.

Začetek verouka bo v ponedeljek, 6. septembra. Urnik bomo objavili v naslednjem tednu, ko se uskladimo z šolo. Videli ga boste na oglasni deski pred cerkvijo in na spletni strani župnije.

Vpis in sprejem za prvi razred verouka bo v petek, 10. septembra, ob  16. uri v župnišču. Vpisnice  bodo starši prejeli in jih izpolnili ob sprejemu. Vse starše, ki so svoje otroke dali krstiti, lepo vabimo k vpisu v prvi razred verouka!

Slovenska karitas vabi k dobrodelni akciji Za srce Afrike in Kupim kozo. V sodelovanju z našimi misijonarji in misijonarkami kristjani odgovarjamo na stiske revnih otrok in družin v Afriki. Več o tem si preberite na plakatu na oglasni deski pri cerkvi. V ta namen je na stojalu za verski tisk nekaj brošur. Vzemite jih domov in se odločite po svoji presoji!

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position