17 Sep, 2022

Danes je 25. nedelja med letom in nedelja svetniških kandidatov. Nedelja svetniški kandidatov nas vsako leto vabi, da bi kandidate bolj spoznali, se jim priporočali, da bi nam bili čimprej postavljeni za svetilnike na življenjski poti.
Ta teden je redni verouk za vse razrede. Še vedno pa čakamo na vpis otrok v prvi razred. Do sedaj so vpisani samo štirje.
Zaradi velikega zanimanja za romanje v Benetke smo naročili še en manjši avtobus, tako, da je na njem še 11 prostih mest. Prosimo pa vse, ki ste se že prijavili, da poravnate stroške romanja do konca tedna.
V soboto, 8. oktobra bo v Beltincih v Prekmurju tradicionalno srečanje Slovencev, Hrvatov in Madžarov. Molitveni program se bo začel ob 9. uri, ob 10. uri bo slovesna sveta maša, ki jo bo daroval Murskosoboški škof Peter Štumpf, po maši bo kratek kulturni program.
V nedeljo, 16. oktobra bomo izbirali člane ŽPS, katerih mandat bo trajal 4 leta. Prosimo, da predlagate nove člane. Želimo si, da bi v novem štiriletnem mandatu ŽPS-a bili tudi mlajši člani.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position