8 Okt, 2022

V torek je god Maksimilijana Celjskega, mučenca in zavetnika naše škofije. Ta dan goduje tudi naš novi celjski škof. Želimo mu obilo zdravja in poguma v njegovem poslanstvu.

V torek zvečer, ob 20 uri bo v Dominikovem domu srečanje zakonske skupine. Lepo vabljeni, da sem nam pridružite in s svojo prisotnostjo in izkušnjami obogatite naša srečanja.

V petek po večerni maši je v Dominikovem domu srečanje ob Božji besedi. Bog s svojo Besedo nagovarja vsakega, ki ji prisluhne. Lepo vabljeni na srečanje!

Če želite poglobiti svojo duhovnost in zajemati iz bogastva živega krščanskega izročila, vas vabimo, da se vpišite v program Duhovne akademije na Teološki fakulteti v Ljubljani! Program poteka tudi preko spleta. Vpis in več podatkov dobite na naslovu: www.duhovna-akademija.si in na oglasni deski.

V nedeljo, 16. oktobra bomo pri vseh mašah izbirali nove člane ŽPS-a.

V nedeljo, 16. oktobra,  ob treh popoldan pa bo diakonsko posvečenje v Vojniku. Za službo stalnega diakona bodo po rokah škofa Maksimilijana posvečeni Karel Brezovšek iz Župnije Vojnik, Roman Kavšak iz Župnije Šoštanj in Jože Prislan iz Župnije Mozirje. V diakona v pripravi na službo mašnika pa bo posvečen tudi Drago Ferencek iz Ljubljane, dominikanec. Ker bo za diakona posvečen naš dominikanec je lepo in prav, da se posvečenja udeležimo tudi župljani iz naše župnije. Lepo vabljeni!

 

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position