Naši vero učenci, njihovi starši ter katehistinje smo se v soboto pred 1. adventno nedeljo zbrali v župnišču, da bi si izdelali adventni venec. Bili smo zelo ustvarjalni in uspešni, saj smo izdelali čudovite adventne vence, ki bodo krasili naše domove ter nas opozarjali, da smo v adventnem času, s katerim se pripravljamo na prihod Jezusa – našega Odrešenika. Pater Vanči je venčke tudi blagoslovil. Naše druženje je potekalo v veselem vzdušju tudi ob kavici, čaju, bomboni ter pecivom.

Vsako nedeljo bomo prižgali po eno svečko na vencu ob njem molili in brali adventni koledar, ki nam ga je podarilo Misijonsko središče Slovenije. Ob tem se bomo trudili, da se bomo v obilju, ki nam je dano odpovedali našim razvadam ter darovali za otroke po svetu.

Naši mladi animatorji so v advent vstopili že v drži dobrodelnosti. V petek 30. novembra so se skupaj s katehistinjami  udeležili dobrodelne delavnice izdelovanja adventnih vencev, ki jo je oraganizirala župnijska Karitas Gotovlje pod vodstvom katehistinje Erike Božič.

Na prvo adventno nedeljo pa so mladi sodelovali  pri sveti maši z različnimi uvodi.

Želimo vam blagoslovljen in miren čas pričakovanja,

 

Sestre Dominikanke, katehistinji Katja in s. Felicitas in voditeljica mladih Monika

 

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position